پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک
پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک

بررسی مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی

بررسی-مورفولوژی-و-زراعت-لوبیای-معمولی
بررسی مورفولوژی و زراعت لوبیای معمولی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 57
حجم فایل: 145
قیمت: : 11400 تومان

بخشی از متن:
مقدمه:
در میان خانواده لگومینوز، گیاهانی وجود دارند که دارای دانه‌های خوراکی هستند. لوبیایی یکی از مهم‌ترین این گیاهان است که در میان پنج قاره پراکنده شده و جزء اصلی رژیم غذایی مردم این پنج قاره محسوب می‌شود؛ مخصوصاً این گیاه در مرکز و جنوب آمریکا کشت و کار شده و مورد مصرف غذایی مردم آن سرزمین قرار می‌گیرد (شکل شماره 1).
مکزیک می‌تواند به عنوان مهم‌ترین مرکزی که احتمالاً این گیاه در آنجا شناخته شده و یا حداقل به عنوان مرکز تنوع و انتشار قرار گرفته باشد، معرفی شود.
کاشت لوبیا یکی از قدیمی‌ترین کشت هاست که بر اساس نظر باستان‌ شناسان، زراعت این گیاه به 5000 سال قبل از میلاد مسیح باز می‌گردد.
کلمبیایی های اولیه، اولین کسانی بودند که انواع متفاوتی از این گیاه را کشت نموده و اسامی و نام‌های متفاوت بومی برای آن در نظر گرفتند. این اسامی شامل Frijol و Proto و غیره می‌باشد.
لوبیا گیاهی است یک‌ساله و علفی که دارای ساقه های بندبند می‌باشد. تعداد بندها و فاصله آن‌ها از همبستگی به تیپ لوبیا دارد. لوبیا گیاهی خودگشن بوده و گونه‌های مختلف آن از نظر شکل بوته، طول و غلاف و تعداد دانه در غلاف و اندازه دانه با هم متفاوت می‌باشند.
 دانه لوبیا در رنگ‌های مختلف مانند سفید، قرمز، صورتی، بنفش، کرم، خاکستری، قهوه‌ای، کرم با لکه‌های قرمز و سیاه و ابلق، الوان ظاهر شده و شکل دانه‌ها نیز قلوه‌ای، کروی و استوانه‌ای و یا ترکیبی از آن‌ها می‌باشد.
لوبیا به وسیله دانه‌های شان کشت شده و شامل درصد بالایی از پروتئین می‌باشند (حدود 22% یا بیشتر). دانه‌های خشک‌شده ی آن می‌توانند پخته شوند و به مصرف برسند و یا پوست یا غلاف گیاه در طی دوران جوانی می‌تواند به طور کامل مصرف شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
طبقه‌ بندی
بخش اول: مورفولوژی لوبیا
1- تعریف مورفولوژی
2- ریشه
3- ساقه اصلی
4- چگونگی رشد
5- شاخه‌ها
6- برگ‌ها
7- گل آذین
8- گل
9- میوه
10- دانه
بخش دوم: زراعت لوبیا
1- آب و هوای مناسب کاشت
2- خاک‌های مناسب کاشت
3- کاشت
- موقع کاشت، طرز کاشت، عمق کاشت، مقدار بذر در هکتار
4- داشت
5- برداشت
6- انبار کردن
منابع و ماخذ

دانلود فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد