بخشی از متن:
بخشی از متن:
شبکه محلی یا (Local Area Networkinq) Lan شبکه ای است با تعداد محدودی از کامپیوترهای شخصی بطوری که در سطح یک مکان محدود با هم کار می کنند و از منابع یکدیگر مشترکاً استفاده می کنند. شبکه های محلی به اشکال گوناگون قابل استفاده اند اما با وجود این گوناگونی در اصل با هم یکسانند بطوریکه اشتراک در برنامه های کاربردی فایلها و وسایل جانبی از اهداف اصلی آنهاست.
همان طور که می دانیم از Lan برای فضاهای محدود استفاده می شود اما اگر بخواهیم در فواصل طولانی نقل و انتقال اطلاعات با سرعت بالائی انجام شود به سراغ شبکه های گسترده یا Wan (Wide Aria Nedwork) می رویم. یک Wan از مرتبط شدن دو یا چند Lan بوجود می آید.
فهرست مطالب:
مقدمه
شبکه چیست؟
تغییر و تحول در تکنولوژی شبکه ها
اجزای اصلی شبکه
ایستگاه کاری
کارت های رابط شبکه
کابل بندی (Cablinq)
سرویس دهنده (server)
ابزارهای اتصال در شبکه
هاب (Hub)
ابزارهای اتصال قطعات شبکه
ابزارهای جانبی
خصوصیات شبکه
نرم افزار شبکه
دسترسی از راه دور
وسایل جانبی مشترک
پست الکترونیکی (Email)
اینترنت
خلاصه مقدمه
چکیده فعالیتهای انجام شده
اهداف طرح و فعالیتها
اولین قدم
طبقه بندی عمومی شبکه های محلی
توپولوژی
توپولوژی خطی
توپولوژی Star
توپولوژی Ring
توزیع پهنای باند
پهنای باند مشترک
پهنای باند اختصاصی
کابل بندی :( کابلها ، کیستونها و Pach Panel های مورد استفاده )
سیستم عامل شبکه و Server
نرم افزار استفاده شده
طریقه آگاهی از ارتباط صحیح server با هر یک از Station ها و نصب صحیح نرم افزارها
وسایل مورد استفاده و برآورد قیمت مقطوع آنها
خلاصة مطالب
پیوستها
بخشی از متن:
بخشی از متن:
در اسمز معکوس آب خام (تصفیه نشده) توسط پمپ به داخل محفظه ای که دارای غشاء نیمه تراوا می باشد رانده می شود البته آب خوراک RO از مرحله تصفیه مقدماتی عبور کرده است) و چون ناخالصی ها قادر به عبور از غشاء نیستند، از این رو در یک طرف غشاء آب تقریباً خالص و در طرف دیگر آن آب تغلیظ شده از ناخالصی وجود خواهد داشت به محفظه حاوی غشاء که دارای فشار هم باشد مدول می گویند.
اسمز معکوس پیوسته کار می کند املاح آب خام را تا 99% کاهش دهد. حذف باکتری ها، ویروسها و دیگر میکروبها با اسمز معکوس تقریباً 100% است. اما به علت عدم آبندی کامل سیستم اسمز معکوس مقدار کمی از این ناخالص ها ممکن است از غشاء عبور کرده و در آب تصفیه شده دیده شود.
فهرست مطالب:
فصل اول: آب یک نگاه کلی
1-1- مقدمه
1-2- آب و اهمیت آن
1-3- کیفیت آب
1-4- کیفیت آبها
فصل دوم: کاربرد تکنولوژی غشاء در تصفیه آب (اسمز معکوس)
2-1- دانشگاه کالیفرنیا و اولین دستگاه اسمزمعکوس
2-1-1- اساس کار اسمز معکوس
2-1-2- تکنولوژی اسمز معکوس
2-1-3- تعاریف مهم در اسمز معکوس
2-1-4- غشاء اسمز معکوس (غشای مناسب)
2-2- جلوگیری از تشکیل رسوب و معلق نگه داشتن آن
الف ) رسوب گرفتگی غشاء
2-2-1- محل مناسب تزریق
2-2-2- تزریق بیش از حد ماده بازدارنده
2-2-3- مقایسه مواد بازدارنده تشکیل رسوب
ب ) آلودگی ناشی از اکسیداسیون
2-2-4- کارتریج فیلتر
2-3- آلودگی (فولینگ) بیولوژیکی
2-3-1- محلول شستشو
الف ) محلول اسیدشویی غشاء PA
ب ) محلول قلیاشویی غشاء PA
2-3-2- مثالهایی از آلودگی غشاء
2-3-3- روند شستشوی شیمیایی سیستم RO
الف ) حجم محلول و نرخ جریان شستشوی پیشنهادی برای RO
ب ) دستورالعمل روند شستشوی RO
ج ) از سرویس خارج بودن طولانی RO
2-3-4- حمله مواد اکسید کننده به غشاء PA
2-3-5- بروز پدیده کامپاوند X
2-4- تعمیر و نگهداری اسمز معکوس
2-5- عیب یابی اسمز معکوس به روش تفسیر نتایج عملکرد آن
فصل سوم: راهکارها و پیشنهادات برای کاهش هزینههای جاری تصفیه خانه آب نیروگاه
3-1- انفصال آب شرب از آب مصرفی
3-1-1- هدایت آب شرب تولیدی به کانتین و آبدارخانهها
3-1-2- هدایت آب مصرفی به کانتین - آبدارخانهها، سرویسها و غیره
3-1-3- جایگزینی تانک Potable برای مصارف غیر شرب
3-1-4- زمان بندی نمودن مصرف آب شرب و مصرفی
3-2- تعمیرات به موقع
3-2-1- استفاده از لوازم یدکی مرغوب
3-2-2- کانال کشی برای لولههای جای گرفته در زمین
3-3- جایگزینی غشاء پلی سلوفان باردار به جای غشاء PA
3-3-1- معایب و محاسن غشاء PA (پلی آمید)
3-3-2- معایب و محاسن غشاء AC (استات سلولز)
3-4- احداث چاله نمک بهداشتی در محل تصفیه خانه
3-5- هزینه تولید آب آشامیدنی به ازای هر متر مکعب در حال حاضر
3-5-1- هزینههای پیش بینی شده
الف ) نیروی انسانی
ب ) نمک مصرفی
ج ) کلر و آنتی اسکالانت و مواد تست کننده سختی آب
د ) برق مصرفی
و ) فیلتر کارتریج
ه 9 شستشوی RO و تعویض غشاء ممبرانها
ی ) هزینه ماهیانه تست آب آشامیدنی
3-5-2- هزینههای پیش بینی نشده
الف ) نشتی و شکستگی لولهها در محل نیروگاه
ب ) خرابی پمپها
ج ) نارسایی آب به دلایل مختلف و خرید آب شرب
د ) هزینه تعمیرات و خرید لوازم یدکی
3-6- مقرون به صرفه بودن یا نبودن سیستم فعلی با توجه به موارد فوق الذکر
فهرست اشکال
فهرست جداول
بخشی از متن:
مقدمه:
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه، قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.
شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.
وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.
فهرست مطالب:
مقدمه
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان
آزمایشگاههای کارخانه
تاریخچه:
تعریف شیر
واحدهای شرکت چوپان
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST
شیر پاستوریزه و هموژن
شیر خشک
مراحل تولید
کنترلهای مرحله تغلیظ
بسته بندی
موارد نشانه گذاری
خامه (Cream)
تعاریف
نسبت بین اندازه ذرات در شیر
پنیر (Cheese)
ضد عفونی کردن
مراحل شستشو و نظافت
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place
ماست (Yoghurt)
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک
دستگاههای تبخیر کننده
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای
تکنولوژی شیر خشک
روش های اصلی
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying
سلول های شیری (Alveoil) :
رشد بافت پستان
انواع دام های مختلف شیر
خواص فیزیک و شیمیایی شیر
وسیکوزیته
خواص شیمیایی شیر
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها
لیپاز
گازهای موجود در شیر
هموژنیزاسیون
ترکیبات شیمیایی شیر
غلظت پروتئین های در شیر
میکروبیولوژی شیر
منابع آلودگی شیر
باکتریوفاژ
شیر مایع
چربی شیر
شیر تلغیظ شده
خامه
پاستوریزاسیون شیر
استریل کردن
ترمالیزیشن
ماست
نوع مایه ماست
استرلیزاسیون و ضد عفونی
ضد عفونی
استرلیزاسیون
رنگ آمیزی ساده
آزمایشگاه های کارخانه چوپان
وزن خصوص (Specific Gravity )
غلظت سنج بریکس Brix Scale
آزمایشات شیر
تعریف شیر
عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر:
آماده کردن نمونه
جستجوی تقلبات در شیر
اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر
بخش مدیریت
مراحل تصفیه کلاسیک
شمای خط تولید دوغ بدون گاز پاستوریزه
بخشی از متن:
بخشی از متن:
با پیشرفت و توسعه فناوری اطلاعات ،کاربردهای متعدد از آن علوم و در حوزه های گوناگون ارائه شده است این کاربرد ها خصوصا در حوزه آموزش از ابعاد مختلفی مورد توجه و اقبال قرار گرفته است یکی از کاربردهای فناوری اطلاعات در حوزه آموزش، استفاده از نرم افزارهای آموزشی و جهت دستیابی به مقاصد آموزشی و تسریع و تسهیل یادگیری از این طریق است به جرات می توان گفت که به کارگیری نرم افزارهای آموزشی یکی از مرسوم ترین شیوه های استفاده از فناوری اطلاعات در فرآیند آموزش و یادگیری است به همین دلیل امروزه نسخه های متعدد از این نرم افزار تولید و در فروشگاه ها عرضه می گردند این امر انتخاب بهترین گزینه را از میان انبوه از نم افزارهای ارائه شده مشکل می نماید لذا مدیران و کاربران سیستم های آموزشی به شاخص های نیاز دارند تا بر اساس نتایج ارزیابی بهترین گزینه را انتخاب نمایند.
فهرست مطالب:
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کاز آموزی
مقدمه
چارت سازمانی
فصل دوم: ارزیابی مکان از نظر ارتباط با رشته مورد نظر
شاخصه های ارزیابی نرم افزارهای آموزشی
نقش جدید کارمندان در شرکت
فناوری اطلاعات برای دخانیات
تلفیق روشهای تدریس ستنی با فناوری
بررسی موانع آموزش توسعه الکترونیک در دخانیات
آموزش مجازی و نقش کارمندان در آن
دبیرخانه بدون کاغذ
فصل سوم: آموخته ها و نتایج
سیستم های عامل شبکه ای
ویژگی های یک سیستم عامل شبکه ای
پیاده سازی شبکه در ویندوز 2000
ویژگی های یک Domain
مزایای استفاده از Domain
ساختار Domain
کنترل کننده Domain
درخت
جنگل
ویژگی های Active Directory
مزایای Active Directory
دستیابی به یک شبکه ویندوز 2000
ورود به شبکه
مشاهده Network Membership
امکانات شبکه ای ویندوز
ارتباطات
آدرس دهی TCP/IP
روتینگ و Subnet
سرویس های شبکه
سرویس Name Resolution
WINS
پیکر بندی IP
سرویس روتنیگ و دستیابی از راه دور (RRAS)
امنیت
انواع کابل در شبکه های کامپیوتری
ایده های اولیه
پیاده سازی تکنولوژی های جدید شبکه
کابل های (Unshieldel Twisted Pair)UTP
مشخصه های کابل UTP
Address MHC چیست؟
دلیل استفاده از Address MHC
بخشی از متن:
مقدمه:
به منظور جلوگیری از ضایعات، افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و خدماتی، جلب رضایت خاطر مشتریان داخلی و خارجی و افزایش صادرات، ایجاب میکند تا شرکتها و کارخانجات کنترل کیفیت را تولید کالا و خدمات خود لحاظ کرده و روز به روز سطح آن را افزایش دهند. برای افزایش سطح کنترل کیفیت لازم است که از طریق وضع کنترلها و بازرسیهای متناوب و سختگیرانه در راستای این امر اقدام شود.
برای کنترل کیفیت فرایند تولید در طی زمان و اینکه آیا فرایند تحت کنترل است یا خیر؟ میتوان از S.P.C و خصوصاً از ابزار نمودارهای کنترلی SPC استفاده کرد.
همچنین برای اخذ تصمیمات مختلف در طول فرایند تولید از سیستمهای اندازه گیری که به عنوان ابزار دقیق (Gauge) معروف هستند استفاده میشود. اگر چه اغلب واحدهای تولیدی از انواع مختلف سیستمهای اندازه گیری استفاده میکنند ولی متأسفانه از تحت کنترل بدون و یا با صلاحیت بودن (کارایی) آنها اطلاع کمی دارند و بطور کلی از میزان نوسانات مربوط به علل خاص و علل عام در فرایند اندازه گیری هیچگونه اطلاعی در دست نبوده و مسئولان همچنان از وسایل اندازه گیری (ابزار دقیق) با این فرض که این وسایل کارشان را دقیق انجام میدهند، استفاده میکنند.
در اینجا مبحثی به نام تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (M.S.A) مطرح میشود که هدف آن ارائه دستورالعملهایی است که به مهندسان و مسئولان سیستمهای اندازه گیری کمک کند تا با تدوین رویههایی، کیفیت سیستم اندازه گیری را تعیین کند.
فهرست مطالب:
مقدمه
معرفی محل کارآموزی
چارت سازمانی مشاغل کارخانه
جانمائی کارخانه
تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (MSA)
توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
تعیین ثبات (Stability)
تعیین ارتباط خطی (Linearity)
روش محاسبه ارتباط خطی
آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمی
- تکرار پذیری
- تکثیر پذیری
- ترسیم نمودار دامنه (R) و محاسبه تکرار پذیری
- ترسیم نمودار میانگین و محاسبه وتکثیر پذیری
- تحلیل نمودار دامنه (R)
- تحلیل نمودار میانگین
- شاخص R & R%
- مقادیر RF
- نوسانات قطعه به قطعه (PV)
- قدرت تفکیک
آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفی
- نمونه برداری دادههای وصفی
کنترل فرآیند آماری (S.P.C)
ابزارهای هفتگانه SPC
اصول آماری نمودارهای کنترل
اصول آماری نمودارهای کنترل R
حالتهای خارج از کنترل
چگونگی شروع برنامه SPC
حالتهای خارج از کنترل R
مواقع استفاده از نمودار
تفسیر نمودار
نمودارهای کنترلی دادههای وصفی
نمودار کنترلی NP
نمودار کنترلی C
مثالها
- توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
- تعیین ثبات (Stability)
- تعیین ارتباط خطی (Linearity)
- آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمی
- آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفی
- نمودارهای کنترل
بخشی از متن:
مقدمه:
به منظور جلوگیری از ضایعات، افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی و خدماتی، جلب رضایت خاطر مشتریان داخلی و خارجی و افزایش صادرات، ایجاب میکند تا شرکتها و کارخانجات کنترل کیفیت را تولید کالا و خدمات خود لحاظ کرده و روز به روز سطح آن را افزایش دهند. برای افزایش سطح کنترل کیفیت لازم است که از طریق وضع کنترلها و بازرسیهای متناوب و سختگیرانه در راستای این امر اقدام شود.
برای کنترل کیفیت فرایند تولید در طی زمان و اینکه آیا فرایند تحت کنترل است یا خیر؟ میتوان از S.P.C و خصوصاً از ابزار نمودارهای کنترلی SPC استفاده کرد.
همچنین برای اخذ تصمیمات مختلف در طول فرایند تولید از سیستمهای اندازه گیری که به عنوان ابزار دقیق (Gauge) معروف هستند استفاده میشود. اگر چه اغلب واحدهای تولیدی از انواع مختلف سیستمهای اندازه گیری استفاده میکنند ولی متأسفانه از تحت کنترل بدون و یا با صلاحیت بودن (کارایی) آنها اطلاع کمی دارند و بطور کلی از میزان نوسانات مربوط به علل خاص و علل عام در فرایند اندازه گیری هیچگونه اطلاعی در دست نبوده و مسئولان همچنان از وسایل اندازه گیری (ابزار دقیق) با این فرض که این وسایل کارشان را دقیق انجام میدهند، استفاده میکنند.
در اینجا مبحثی به نام تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (M.S.A) مطرح میشود که هدف آن ارائه دستورالعملهایی است که به مهندسان و مسئولان سیستمهای اندازه گیری کمک کند تا با تدوین رویههایی، کیفیت سیستم اندازه گیری را تعیین کند.
فهرست مطالب:
مقدمه
معرفی محل کارآموزی
چارت سازمانی مشاغل کارخانه
جانمائی کارخانه
تجزیه و تحلیل سیستمهای اندازه گیری (MSA)
توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
تعیین ثبات (Stability)
تعیین ارتباط خطی (Linearity)
روش محاسبه ارتباط خطی
آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمی
- تکرار پذیری
- تکثیر پذیری
- ترسیم نمودار دامنه (R) و محاسبه تکرار پذیری
- ترسیم نمودار میانگین و محاسبه وتکثیر پذیری
- تحلیل نمودار دامنه (R)
- تحلیل نمودار میانگین
- شاخص R & R%
- مقادیر RF
- نوسانات قطعه به قطعه (PV)
- قدرت تفکیک
آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفی
- نمونه برداری دادههای وصفی
کنترل فرآیند آماری (S.P.C)
ابزارهای هفتگانه SPC
اصول آماری نمودارهای کنترل
اصول آماری نمودارهای کنترل R
حالتهای خارج از کنترل
چگونگی شروع برنامه SPC
حالتهای خارج از کنترل R
مواقع استفاده از نمودار
تفسیر نمودار
نمودارهای کنترلی دادههای وصفی
نمودار کنترلی NP
نمودار کنترلی C
مثالها
- توانایی ابزار اندازه گیری (Cg, Cgk)
- تعیین ثبات (Stability)
- تعیین ارتباط خطی (Linearity)
- آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای کمی
- آنالیز سیستمهای اندازه گیری دادههای وصفی
- نمودارهای کنترل
بخشی از متن:
مقدمه:
در جامعه امروزی، دنیای دیجیتال و در این بین کامپیوتر طرفداران فراوانی پیدا کرده و در حقیقت هر دستگاهی یا هر فعالیتی در هر زمینه ای به گونه ای هر چند خیلی کم هم به کامپیوتر و دنیای الکترونیک و دیجیتال مرتبط می باشد و فناوری اطلاعات نه تنها از این قاعده مستثنا نیست بلکه ارتباط خیلی نزدیکی با کامپیوتر برقرار کرده است و از اینرو اینجانب برای کارآموزی این مکان را انتخاب کردم.
قسمت فناوری اطلاعات یک اداره، جای خوبی برای رشد علمی و عملی یک دانشجو یا دانش آموز کامپیوتر می باشد، به این دلیل که هم به رشته کامپیوتر مربوط می باشد و هم اطلاعات تکمیلی برای آنان در زمینه شبکه، بانک اطلاعاتی و ... بدست آید چه بسا که در تحصیلات تکمیلی کمک خوبی باشد.
هدف از کارآموزی برای هر دانشجو از نظر دانشکده یا دانشگاه یادگیری عملی ومهارتی است اما این فقط یکی از مزایای کارآموزی می باشد. مزیت دیگر این است در حین انجام کارهای کارآموزی تلاش وکوششی بدست می آید که ارزشمند است، در واقع این تلاش و کوشش تاثیر گذاری در آینده خواهد داشت که برای رسیدن به هدفی در زندگی این را سرلحه ی خود قرار دهند.
فهرست فصول:
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز
فصل سوم: آزمون آموخته ها و نتایج و پیشنهادات
فرم های پیشرفت کارآموزی
فرم پایان دوره کارآموزی
بخشی از متن:
بخشی از متن:
نوع محصولاتی که در این شرکت تولید می شود عبارتند از گندم جو پنبه گلزا و گیاهان جالیزی می باشد. خدماتی که در این شرکت انجام می شود بر اساس اصل بنا شدن این شرکت آبرسانی به وسیله پمپاژهای برقی و از طریق کانالهای اصلی و فرعی به مزارع کشاورزان می باشد. علاوه بر آبرسانی به مزارع توزیع نهادهای کشاورزی اعم از کودهای شیمیایی انواع بذرها گندم و جو کلزا و پنبه توزیع سموم شیمایی را نیز انجام می دهد. علاوه بر توزیع نهاده ها نظارت کامل بر مراحل کاشت داشت و بر داشت کشاورزان عضو شرکت را نیز بر عهده دارد.
فهرست مطالب:
تاریخچه سازمان
نمودار سازمانی و تشکیلات
نوع محصولات تولیدی یا خدمات
امور جاری در دست اقدام توسط کار آموز
برنامه های آینده کار آموز
گندم: triticum spp
عملیات تهیه زمین
خاک
ویژگیهای بذر
خلوص بذر
قوه نامیه بذر
تراکم بوته
میزان مصرف بذر
فواصل میان ردیفها
عمق کاشت
زمان کاشت گندم
بیماریهای بذر
تغذیه گندم
ازت
کود فسفر
کود پتاسه
زمان مصرف کودهای شیمیایی
جو Hordeum Vulgar
خاک
ویژگیهای بذر جو
میزان بذر
زمان کاشت
روش کاشت جو
عمق کاشت
بیماریهای بذر
سیاهک سخت جو Ustilago hordei
تغذیه جو
کلزا
آماده سازی زمین و کاشت
ارقام مناسب کلزا
خاکهای مناسب کلزا
خصوصیات بذر کلزا
میزان بذر
عمق کاشت
زمان کاشت
تغذیه کلزا
آبیاری کلزا
کنترل علف هرز
دلایل ارجحیت تولید کلزا و توجه کشاورزان به آن
منابع و ماخذ
بخشی از متن:
بخشی از متن:
این پروژه در استان گلستان و شهرستان علیآباد کتول در محور محمدآباد ـ سیاه مرزگوی انجام میگیرد که در مناقصهای شرکت برین سازان مروارید گرگان آن را به مبلغ 61000000 تومان برنده شد.
این پروژه به علت آن بنا میگردد که مسیر این جاده به علت همجواری با رودخانه و بارشهای زیاد جوی در اکثر اوقات با مشکل تخریب مواجه بوده است. لذا اداره راه و ترابری به صورت مناقصه احداث دیوار حائل را به عموم واگذار کرد. این محل در 22 کیلومتری جاده محمدآباد ـ سیاه مرزگوی میباشد و به علت واقع شدن در سرپیچ و قوس رودخانه تخریب زیادی آن را تهدید میکرد.
فهرست فصول:
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی
فصل دوم: ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموزی
فصل سوم: آزمون، آموختهها، نتایج و پیشنهادات
مختصری در مورد دیوارحائل
فرمهای پیشرفت کارآموزی
فرم پایان دوره کارآموزی
بخشی از متن:
چکیده:
از پستهای برق جهت رساندن انرژی الکتریکی از نیروگاه ها به محل های مصرف استفاده می شود.
پستهای فشار قوی از لحاظ ساختمان به دلایل مختلفی از جمله متغییر بودن ولتاژ از KV1 تا KA380 و بالاتر، جریان نامی مختلف از KA10 تا KA15 و متنوع بودن نوع قطع و وصل کلید ها، مختلف بودن نوع شینها ،محل نصب و مورد استعمال آن متنوع و مختلف است. پستهای فشار قوی را میتوان بطور کلی به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم کرد.
کلید ها وسیله ارتباط سیستمهای مختلف هستند و باعث عبور و یا قطع جریان میشوند. کلید ها باید به نوعی انتخاب شوند که بتوان آنها را در بدترین شرایط جوی براحتی بکار انداخت. شین ها (بخصوص وقتی از سیم استفاده میشود) و نقاط اتکای آنها (مقره و پایه ها) باید در مقابل تغییرات درجه حرارت و عوامل جوی پایدار و مقاوم باشند. بار برف را تحمل کنند و در اثر سرمای شدید خیلی کشیده نشوند و در درجه حرارت زیاد و در زیر اشعه مستقیم آفتاب (80 درجه سانتی گراد) زیاد شل و آویزان نگردد. کلیدهای فشار قوی را میتوان بر حسب وظایفی که به عهده دارند به انواع مختلفی تقسیم کرد.
1- کلید بدون بار یا سکسیونر
2- کلید قابل قطع زیر بار یا سکسیونر قابل قطع زیر بار
3-کلید قدرت یا دیژنکتور
بدین ترتیب باید کلید فشار قوی در مقابل اثرات دینامیکی و حرارتی جریآنها مقاوم باشد. البته برای اینکه ساختمان کلید سادهتر و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه باشد ، اغلب استقامت الکتریکی و دینامیکی و حرارتی کلید را توسط دستگاههای حفاظتی تا حدودی محدود میکنند.
فهرست مطالب:
چکیده
فصل اول
ویژگی های شرکت
محدوده ی شرکت
خط مشی شرکت
فصل دوم
چارک شرکت توزیع نیروی برق
پست فشار قوی نیروگاه
تقسیم بندی پست های فشار قوی
طرح های مختلف پست فشار قوی خارجی
شینه بندی پست
حفاظت ترانسفورماتور
فصل سوم
کلیدهای فشار قوی
انواع کلیدهای فشارقوی
مورد استعمال سکسیونر
انواع مختلف سکسیونر
انتخاب سکسیونر از نظر نوع مشخصات
کلید قابل قطع زیر بار
استعمال سکسیونر قابل قطع زیر بار
کلید قدرت
انواع کلیدهای قدرت
منابع
فهرست اشکال
فهرست جداول