پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک
پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک

تحقیق پیرامون سردخانه نگهداری انواع میوه رایگان

تحقیق-پیرامون-سردخانه-نگهداری-انواع-میوه
تحقیق پیرامون سردخانه نگهداری انواع میوه رایگان
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 22
حجم فایل: 15
قیمت: : رایگان

بخشی از متن:
بخشی از مقدمه:
سرد خانه تحت پوشش آستان قدس رضوی با ظرفیت ton 3000  دارای 17 اتاق، 15 اتاق زیر صفر، 12 اتاق بالای صفر، اتاق بالای صفر جهت نگه داری میوه ها، رب و ... استفاده می شود دارای ظرفیت ton 400- 150 است. درجه ی حرارت میوه جات نسبت به نوع میوه متفاوت است به عنوان مثال برای نگهداری سیب لبنانی برای مدت 6 ماه درجه ی حرارت باید بین 0 تا 5/0 و رطوبت نسبی بین 85 تا 95% باشد. برای سیب عباسی درجه ی حرارت 5/0+0 و مدت ماندگاری 4 ماه است. درصد رطوبت 75 تا 80%- برای گلابی درگزی 65 تا 70% در درجه حرارت c8/0 تا 0 (گلابی نطنز 8/0- تا 0) فشار ورودی مایع اواپراتور bar 10- 8 است. مایع که عبور می کند فشار شکسته شده و به 5/2 تا 2 بار می رسد. مرحله سوم: ...

فهرست مطالب:                                
مقدمه        
درجه حرارت انبار      
سیستم تبرید سردخانه  
شیرها      
سیستم نور در انبار     
اوپراتورهای سقفی      
فینهای گاز گرم         
بخش بخار                      
سالنهای نگهداری میوه جات و مواد غذایی     
بهداشت انبارها             
روشهای آزمایشی در سردخانه       
ضدعفونی انبار   

دانلود فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد