پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک
پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک

پاورپوینت فرایند تولید لواشک خرما

پاورپوینت-فرایند-تولید-لواشک-خرما
پاورپوینت فرایند تولید لواشک خرما
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: pptx
تعداد صفحات: 12
حجم فایل: 154
قیمت: : 1000 تومان

بخشی از متن:
بخشی از متن:
فرآیند خشک کردن توسط دستگاه خشک کن صورت می پذیرد. در خشک کن، خمیر لواشک در برابر هوای گرم و تمیز و عاری از هرگونه بو قرار می گیرد (زمان ماندن در خشک کن ها بسته به نوع خشک کن، غلظت و گرانروی ضمیر متغیر است ). سینی های مورد استفاده در خشک کن ها باید از جنس فولاد ضد زنگ بوده که ابعاد آن با توجه به حجم تولید متغیر است. پوشش محصول نیز باید از جنس نایلکس باشد . برای دستیابی به بزدهی بالا توصیه می شود از خشک کن تونلی استفاده گردد، که علاوه بر قابلیت تنظیم درجه حرارت در طول مسیر می تواند دارای تجهیزاتی نظیرخمیر پهن کن  خودکار، سرد کننده، روکش کننده و برش زن خودکار باشد. در این مرحله رطوبت، طعم، رنگ و سوختگی سطح محصول حائز اهمیت است.

فهرست مطالب:
1- تحویل خرما
2-  نگهداری خرما
3- شست و شوی خرما
 4- هسته گیری
5- خرد کردن
6- پیش گرم نمودن
7- صاف نمودن
8- جمع آوری پوره خرما
9- تغلیظ پوره خرما
10- ذخیره سازی خمیر لواشک
11- خشک کردن
12- بازرسی پس از خشک کردن
13- قرنطینه
14- برش نهایی
15- برچسب زدن
16- بسته بندی
17- کنترل کیفیت
18- انبار داری

دانلود فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد