پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک
پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

پروژه ها و تحقیقات دانشجویی

فروشگاه دانلود پروژه ها ،مقاله و تحقیقات دانشجویی - project , computer , book , pdf , word, پروژه , تحقیق , مقاله , کارآموزی , پایان نامه , عمران , کامپیوتر , ساختمان , الکترونیک

پاورپوینت فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور

پاورپوینت-فرایند-تولید-ماهی-دودی-و-ماهی-شور
پاورپوینت فرایند تولید ماهی دودی و ماهی شور
فرمت فایل دانلودی: .rar
فرمت فایل اصلی: ppt
تعداد صفحات: 18
حجم فایل: 388
قیمت: : 1500 تومان

بخشی از متن:
مقدمه:
یکی از روش های حفاظت مواد پروتئینی در برابر فساد پذیری دودی کردن آنها می باشد. دودی  کردن فرایندی است که به منظور پختن، مزه دار کردن و نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی صورت می گیرد.
برای جلوگیری از فساد ماهی باید پس از صید آنرا منجمد کرد یا مورد فرآوری قرار داد. در این مطلب به انواع روش های فرآوری ماهی اشاره می کنیم و به دنبال آن روش دودی کردن را توضیح می دهیم.
برای جلوگیری از فساد ماهی باید پس از صید آنرا منجمد کرد یا مورد فرآوری قرار داد. در زیر به انواع روش های فرآوری ماهی اشاره می کنیم و به دنبال آن روش دودی کردن را توضیح می دهیم.

فهرست مطالب:
مقدمه
روش های فراوری ماهی
دودی کردن سرد
دودی کردن گرم
دودی کردن داغ
مراحل دودی کردن ماهی
تمیز کردن ماهی
شور کردن
آویزان کردن ماهی
شستن
خشک کردن
دودخانه
سرد کردن و بسته بندی
منبع

دانلود فایل
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد