Some theoretical and methodological suggestions for studies examining accountants' professional judgments and earnings management
چکیده:
هدف از این مقاله ارائه پیشنهادات نظری و روش شناختی برای هدایت تحقیقات آینده در موضوعات بحث برانگیز قضاوت و درآمد حرفه ای مدیریت حسابداران می باشد. بر اساس ارزیابی های تحقیقات قبلی، این مقاله چهار پیشنهاد اساسی را مطرح می کند. اول، آن که نشان می دهد تمرکز بر تاثیرپذیری متغیرهای شخصیتی، به احتمال زیاد به ارائه بینش واضح تر و قضاوت افراد می پردازد. دو متغیر شخصیتی مرتبط برای این مقاله، یعنی، تفسیر شخصی و تنظیم مقررات نظریه تمرکز انتخاب شده اند. هر دو مورد تفسیر شخصی و تئوری تمرکز تنظیم مقررات را در درجه اول در ادبیات روانشناسی داریم، ثابت به عنوان یک مورد معتبر و مربوط به قضاوت، تصمیم گیری و رفتار است. دوم، ادبیات قبل از مطالعات در مدیریت درآمد و مسائل اخلاقی شکل می گیرد و تا حد زیادی در ایالات متحده، تعمیم و انتقال به کشورهای دیگر را خواهیم داشت.
با توجه به اهمیت عوامل زمینه و به دست آوردن بینش از دیدگاه جهانی، سؤال سازمان ملل با محیط های مختلف متنی و به ویژه از کشورهایی که در آن مسائل اخلاقی با دقت مورد بررسی قرار نمی گیرند، سوم، تحقیقات قبلی تا حد زیادی در اقدامات اخلاق یک بعدی ساده وجود دارد ، که به بعد پیچیدگی قضاوت حرفه ای حسابداران متکی می باشد. گفته می شود که ترکیبی از یک اقدام یک بعدی و اندازه گیری چند بعدی اخلاق (MEM) وجود دارد و آگاهی بیشتری برای قضاوت نیاز می باشد. چهارم، این مقاله همچنین نشان می دهد سنجش قضاوت holier-از-تو می باشد. Holier-از-تو مربوط به شناخت قضاوت افراد ، به عنوان آن چیزی است که از همسالان خود برداشت می کنند. این قضاوت مهم است زیرا ممکن است فرهنگ سازمانی غیر اخلاقی را پرورش دهد. برخی از پیشنهادات در این مقاله ممکن است راهنمایی مفید برای مطالعات آینده بررسی قضاوت حرفه ای حسابداران و مدیریت سود را فراهم کند.
فهرست مطالب:
چکیده
1. مقدمه
2. تئوری مرحله Kohlberg از توسعه اخلاقی، آزمون مسائل مربوط به تعریف و مدل چهار جزء
3. محدودیت نظری و روش شناختی مطالعات قبل
3.1. مطالعات در ملی و گروه-سطح (جزیی)
3.2. مطالعات انجام شده در ایالات متحده
3.3. مطالعات انجام اقدامات اخلاق یک بعدی
4. توصیه به منظور ارتقاء پژوهش در قضاوت و درآمد مدیریت حسابداران حرفه ای
4.1. اهمیت متغیرهای شخصیتی
4.1.1. تفسیر شخصی
4.1.2. نظریه تمرکز تنظیم مقررات
4.2. فرمت انتخاب کشور
4.3. سنجش چند بعدی اخلاق (MEM)
4.4. "Holier-از-تو" شناخت تعصب و مدیریت سود
5. نتیجه گیری