بخشی از متن:
مقدمه:
استفاده از سبزی و میوههای خشک قطعاً به زمانی برمیگردد که این محصولات مدت محدودی در بازار بوده و وسایلی مانند فریزر وجود نداشته است.
پس تنها راه نگهداری از سبزیها خشک کردن آنها بوده است؛ اما در این دوره هم با این که سبزی در تمام ایام سال وجود دارد و انواع مختلف یخزده و آماده پخت هم در فروشگاهها یافت میشود ولی باز سبزی خشک جایگاه خودش را در خانوادههای ایرانی دارد.
فهرست مطالب:
مقدمه
مراحل تهیه سبزی خشک
مسیر حوضچه شستشو
شستشوی دورانی
فرآیند خشک کردن
خروجی خشک کن پیوسته
بوجاری
بسته بندی
منبع