فرمت فایل دانلودی: .rarفرمت فایل اصلی: doc, pdfتعداد صفحات: 7حجم فایل: 251قیمت: : 10000 تومانبخشی از متن:
The Effects of Salt stress on plant growth
چکیده: استالین از خاک یا آب، یکی از مشکلات زیست محیطی جدی در جهان در بخش کشاورزی است. این برای تعیین عوامل محیطی است که تحت آن گیاهان دارویی و معطر بازده بالاتر و کیفیت بهتری لازم دارند. مشکل شوری است که با بیش از نمکهای معدنی مشخص و در زمین های خشک و نیمه خشک، جای می گیرد به طور طبیعی تحت شرایط آب و هوایی غالب و با توجه به نرخ های بالاتر از تبخیر و تعرق و عدم شستشو آب تشکیل می شود. اگر چه در مناطق خشک مکرر، خاک شور نیز در حال حاضر در مناطقی که شوری است با کیفیت پایین از آب آبیاری ناشی می شود. خاک شور باعث اختلالات فیزیولوژیکی و متابولیکی در گیاهان، بر توسعه، رشد، عملکرد و کیفیت گیاهان می شود. گیاهان به عنوان یک نتیجه از شوری، جوانه زنی بذر، درصد بقا، خصوصیات مورفولوژیک، توسعه و عملکرد و اجزای عملکرد تحت تاثیر قرار می گیرند. به طور کلی، استرس نمک فتوسنتز و تنفس گیاهان کاهش می یابد. کربوهیدرات ها، اسیدهای چرب و پروتئین منفی به علت اثر شوری قرار گرفتند، اما افزایش سطح اسیدهای آمینه، به ویژه پرولین است. محتوای برخی از محصولات گیاهی ثانویه در گیاهان رشد کرده تحت فشار نمک به طور قابل توجهی بالاتر از در آن کشت شده در شرایط طبیعی قرار دارد. تحمل شوری بستگی به تعامل بین شوری و دیگر عوامل محیطی دارد.
واژه های کلیدی: شوری، بادام سوخته، رشد و توسعه، تحمل به شوری
فهرست مطالب:مقدمه
خسارت شوری به گیاهان
اثر تنش شوری بر جذب عناصر غذایی
تغییرات در متابولیسم در تنش شوری
اوسمولیتس واوسموپروتکتانت
نتیجه گیری